pondělí 17. listopadu 2014

Something about me

Kdo jsem, pokud vynecháme milovnici kosmetiky? 

Studentka architektury, která si nejvíce užívá při čtení knih, návštěvách divadla a filharmonie, či při sledování klasických filmů. Zastánce ultra krátkých vlasů a výrazných rtěnek. Zbožňuju cestování, které je perfektní záminkou k nákupům. Kde jsem byla nejdál? V Kanadě a dvakrát v Číně, ale nemůžu se dočkat dalších cest. Jsem zadaná, a to obzvlášť šťastně – přítel je mým nepolevujícím podporovatelem nákupních horeček.

A proč zrovna LIPSTICK VENUS? Název blogu vznikl jako spojení mé nejoblíbenější kosmetické vymoženosti a písně Venus in furs od kapely Velvet Underground.


3 komentáře:

  1. shiny, shiny, shiny boots of leather ♪
    knížky taky miluju, co naposledy jsi četla? závidím Čínu a Kanadu.. (jo jinak Velvet Underground & Nico desku mám doma:)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem skončila Noru od Ibsena, byla skvělá! Zahlédla jsem v programu Reduty, že by ji měli hrát, tak na ni asi rovnou i zajdu :) a desky závidím, máme taky gramofon, ale k němu zatím jen klasiky po pradědečkovi, Goťáka a Waldu a tak :D (i když musim uznat, že Matuška je král!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasiky jsou taky super, hlavně když je na těch deskách znát, že něco zažily. Mám po tátovi nějaký Beatles a bylo super, když mi říkal, jak je tenkrát pracně sháněl, kupoval z nějaké třetí ruky a tak. Jinak v Brně je super obchod na desky na Josefské -Vinyl shop, mají tam jak bazarový kousky za směšný ceny, tak i ty nějaký nový a opravdu veliký výběr :)

      Vymazat