pondělí 2. března 2015

RYOR krém na ruce, který nechcete

Nevím, jak vy, ale já nejsem z lidí, kteří se rochní v neustálém mazání rukou v práci, u televize, ve vlaku a vůbec všude, kde to jde. Když vidím, jak si někdo roztírá krém s hromadou nasazených prstýnků, úplně mi přejíždí mráz po zádech :D krémuju se ráno a večer a proto ocením, když za to produkt stojí a dobře odvede svou práci. 


 (Ryor - krém na ruce s aloe vera, cena cca 65Kč)

Jednou jsem takhle spotřebovala kultovní bambucký krém od L’occitane a naivně se obrátila na levného náhradníka. Navíc se blížilo léto, ruce konečně nebudou tak suché, proč peněžence neulevit? Můžu vám říct rovnou, byla jsem vedle jak ta jedle. V měkké, nijak extrovní tubě najdete 200 ml, u kterých jsem nemohla vydržet, až je vypotřebuju. Parfemace by měla být aloe vera – nějak obzvlášť s touto rostlinkou obeznámená nejsem, mně přišla vůně prostě podivně zeleninová, skoro okurková, na můj vkus moc výrazná. Skoro jsem se lekla, jak krém z tuby vytekl, konzistence byla opravdu hodně tekutá. Výhodou zůstává, že se dost rychle vstřebal a netrápily mě mastné prstíky, ale na druhou stranu kůži ani nijak závratně nepomohl. 



Podle mě jde už z fotky vidět, jak je tekutý a bez jakékoliv "výživné hutnosti"

 
Možná jsem příliš krutá, ale jak jsem napsala v úvodu, je mi k ničemu krém, kterým se bezmyšlenkovitě můžu mazat každou půl hodinu znovu a znovu – nepřijde mi to jako nějaké hobby a tak by ani krémy fungovat neměly. Pokud ten typ jste, směle do něj – v tomto případě nijak nenadchne, ale ani neurazí. Já za sebe hodnotím pouze 1 bodem z 5.


Jak často si mažete ruce vy? Lajdáte to, nebo se v tom naopak vyžíváte?


4 komentáře:

  1. Škoda :( Já mám nejraději krémy od LOccitane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :) ale zatím jsem zkusila jen ten s bambuckým máslem, musím okouknout i další druhy!

      Vymazat
  2. Hej! Ja som sa zaradila medzi tych co si kremuju ruky vzdy a vsade, v poslednom case :D Mozno za to moze fakt, ze som objavila jeden krem na ruky, ktory mozno nema najlepsiu konzistenciu, ale vonia najkrajsie na svete a neviem ho vymenit za ziadny iny O:-) uplnou nahodou si ho raz v dmku kupila segra ako rychlu pomoc, ked sa jej vyminul krem na ruky v praci a jedine dmko bolo blizko - balea erdbeere handlotion (http://2.bp.blogspot.com/-hJDMMjnwwZI/U6fp27SPZxI/AAAAAAAAASE/GR5zF2gL_eM/s1600/bild-balea-handlotion-erdbeere-data.png) a ziskal si ma za 2 sekundy svojou vonou. To je ta najkrajsia vona na svete, co tam po tom, ze mam z neho ruky suche za dve minuty, aspon si ho mozem stale natierat a ovoniavat :) a to najkrajsie - vona ostava, nevyprcha tak rychlo, ako mast <3
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ale pokud jde vyloženě o úžasnou vůni, tak tu posedlost chápu :D o těch Balea už jsem párkrát slyšela, že jsou hezky voňavé, kouknu na ně :)

      Vymazat