neděle 5. dubna 2015

5x nejlepší jarní rty

Po těch sněhových vánicích to při pohledu z okna konečně zase připomíná jaro, až na ten drobný fakt, že ve skutečnosti jsou venku asi čtyři stupně :D ale oficiálně už se roční období změnilo a já patřím k lidem, kteří mu extrémně podléhají! Na mých rtěnkách nebo lacích na nehty se to pokaždé podepíše, myslím, že kdybych měla mít na Vánoce mentolově zelené nebo pastelově růžové nehty, zbláznila bych se. Dnes vám proto přináším drobný nástřel barviček, které teď nejraději střídám! A (ne)překvapivě se jedná hlavě o růžové a zářivě svěží odstíny ;)



 V pořadí zleva:

Astor lipcolor butter – Cheeky cherry

S teplejším počasím na mě vždycky přijde chuť dát si něco balzámovitějšího a lehčího, v zimě se vyžívám v plném krytí. S těmito Astor máslíčky si můžete vyhrát po svém – ať už vás láká spíš jemný nádech barvy, nebo více vrstev pro skvělou pigmentaci. Číslo 015 je úžasně šťavnatá třešňová červená, přesně ta, která se hodí i na denní nošení a nepůsobí tím old-hollywood dojmem.

Astor lipcolor butter – Magic Magenta

Odstín 013 je krásná fuchsiová, kterou jsem i přes léto ráda nosila spárovanou s jednoduchou linkou. Není vyloženě řvavá, což někdo určitě ocení.

Maybelline color sensational vivids – Hot plum

Neškodná fialková, do které je přimíchán i růžový odstín. V porovnání s mou Heroine od MAC je to rozhodně safe barva, která stejně jako její korálová sestřička nevytváří hutný, těžký dojem, a je ideální do slunného dne.

Maybelline color sensational vivids – Shocking coral

Patrně jediná korálová rtěnka, kterou vlastním, ale je dokonalá. Tak trochu neonka, s kterou má člověk hned lepší náladu :) oranžové je v ní opravdu kapka, takže se není čeho bát.

Bourjois rouge edition velvet – Pink Pong

Jediný matný zástupce, ale mohla bych volit jinak? Statement lip color, s kterou budete středem pozornosti. A pokud vás čeká delší běhání po městě, bude ideálním vytrvalým společníkem.


A jak to máte vy? Mění se vaše barevné preference v průběhu roku?



0 komentářů:

Okomentovat