úterý 24. února 2015

Aktuální wishlist

Taky se tak rádi díváte, co chtějí ostatní, abyste to pak i vy hned mohli chtít? :D Můj seznam přání je teď tak nějak celoroční, podle toho, jak se mi podaří věci objevit v obchodech a přesvědčit sebe samu, že si je můžu dopřát. V předchozích týdnech jsem si ujasnila, co se mi hodí a co logicky rozšíří můj šatník/kosmetický šuplík, takže mám radost, že to není jen shluk věcí, na kterých ulétnu a budu jich litovat. V červnu taky vyrážím do Ameriky, která mi určitě vyplení peněženku, takže je můj wishlist spíš dlouhodobý a aktuálně se pokouším držet na uzdě. 




Pozoruju, že oproti dobám, kdy jsem začala sledovat blogy, už si neříkám u každé tvářenky a dalšího stínu „to chci, to potřebuju!“, což  je jenom dobře :D dlouhodobě ale hledám nějakou masku, ze které budu mít pocit dobrého pročištění pleti, ale která není určená pro odsávání nečistot z mastných pletí a mou citlivou suchou tvář by asi zabila. Angels on bare skin od LUSH by to snad mohlo splnit. Taky se chci konečně dostat k aplikaci make-upu a korektoru houbičkou! Zatím by mi stačila klidně ta od Real Techniques oproti drahému originálnímu beautyblenderu. 

Na Vánoce jsem dostala obrovský šuplík na skladování bižuterie, takže jsem se prohrabala mou sbírkou a zjistila, že mám všechny zlaté řetízky jen dlouhatánské visící a chybí mi něco drobnějšího. Stejně tak mi schází stříbrný náramek, který na sebe nepoutá tolik pozornosti a dobře se kombinuje s další bižuterií. 

Card holder, můj věčný cíl! Tenhle červený ze Stradivaria by se mi krásně hodil k peněžence, ale naživo jsem ho ještě nepotkala… nějaký ale potřebuju, jsem nadšenec do věrnostních karet. Vínovou barvu jsem si teď přes zimu hrozně oblíbila a podle mě je to skvělá alternativa ke klasickým černým kabelkám – není to nějaká extrémní nezkombinovatelná barva, ale není to béžová nebo hnědá, které moc nevyhledávám. Rozhodně nepotřebuju žádnou značkovou, jakmile nějakou hezkou stylovou najdu v obchodě, letím s ní k pokladně. 

Patrně už se vidím někde v letních šatech v parku, protože poslední dobou neustále prohlížím kolekce bot a štve mě, když ty kozačky nemizí a nemizí :D už bych se zimy ráda zbavila. Letos se chystám pořídit nějaké nové sandálky na klínu – jsou krásné a ženské a přitom opravdu pohodlné. Teniskám já neholduju.


A teď k oblečení! Kimona a podobné kousky mi loni vrtaly hlavou, tentokrát si je asi nenechám ujít. Ráda bych si je pořídila na takové ty letní večery, kdy přes sebe chcete něco lehkého přehodit, ale bunda je zbytečná. Tohle ze Stradivaria už jsem si zkoušela, ale pořád váhám, tenhle „ležérní, volný“ styl přece jen až tak nevyhledávám a raději mám obtáhnuté a dobře padnoucí oblečení. Uvidíme! V tomto roce chci taky konečně ulovit overal s krátkými nohavicemi, protože loni to byla bída. Můj původní z Promodu dosluhuje a jumpsuity miluju, takže pátrací mise musí pokračovat. Jako hledání jehly v kupce sena je i můj hon za ležérní košilí k džínám. Znáte ten pocit, když něco hledáte, ani nevíte, jak konkrétně má daný kousek vypadat, ale nic vám prostě ne a ne padnout do oka? Mám dojem, že všude nacházím jen kostkované, které už se mi příčí, nebo s infantilními potisky ananasů a koček, nebo jsou zase strašně průhledné a nekvalitní. Ale i tenhle boj hodlám vyhrát :D stejné hledání naslepo proběhne i s letními tričky s krátkým rukávem, kterých mám nedostatek a chtěla bych nějaké dobře kombinovatelné, ovšem zajímavé, ne ty klasické basic. Poslední horor se jmenuje podprsenka – nejlépe tělová, aby nebyla vidět pod průsvitným oblečením, bez nějakých push up vycpávek a vrcholem by bylo sehnat nějakou bez ramínek, což se zdá pro mou velikost nemožné. Nemá někdo tip na kvalitní podprsenku, která udrží i větší velikost? 

Pro dnešek je to vše a vy mi v komentářích honem povězte, po čem vaše srdce touží, ať se můžu inspirovat zase já ;)


2 komentáře:

  1. Hezké věci v koláži, já občas když se "nudím" (nebo se mám učit) si vytvářím svoje malé wishlisty na polyvore, jsou to takové wishlisty do šuplíku, ale většinou si v hlavě pěkně protřídím, co že to vlastně chci a potřebuji :D no a s tou podprsenkou, já mám takovou z Tezenisu, je tělová, má odnímatelná ramínka a je absolutně bez vycpávek a je fajn, neurazí, příliš nenadchne, ale drží a to je důležitý (na druhou stranu já mám celkem malou velikost, tak to možná bude tím :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu z Tezenisu mi právě doporučovalo už víc lidí a nesedla mi, ale zrovna včera jsem objevila skvělou z F&F v Tescu! Takže jsem nadšená a první položka je odškrtnutá :D

      Vymazat